En firma i Stenungsund hjälper oss med trädgårsanläggning

Hejsan på er

Nästa vecka ska vi få hjälp av en firma med trädgårdsanläggning då vi ska fixa till vår trädgård här hemma. Vi fick tag på en firma här i Stenungsund som kunde hjälpa oss och det ska bli så roligt att få iordning. Det är nog ingen som gjort något åt denna vildvuxna trädgård på många år men nu när vi flyttat hit så ska det bli fint och mysigt.

Vi flyttade hit tidigare i år men då var det ju så kallt att sätta igång med någon slags trädgårdsanläggning, speciellt eftersom vi ska gräva upp en del buskar och plantera en del nytt. Sånt får man ju göra när det inte längre är minusgrader. Direkt när vi tittade på huset så fick vi ju på flera områden se potentialen istället för hur det såg ut just då och med trädgården var det en sådan sak.

Jag har suttit och tittat på mycket inspiration på växter och utförande när det kommer till trädgårdsanläggning och det finns ju hur mycket som helst som man kan göra. Vissa är verkligen magiskt vackra! Men vi ska egentligen inte göra något som är over the top, vi vill mest ha en mysig och hemtrevlig trädgård att umgås med familj och vänner i. Som det varit nu så spenderar man hellre den tiden inomhus eller någon annanstans.

Men nu har vi en klar planritning över hur det ska bli och även om det är lite svårt att helt och hållet föreställa sig hur det kommer bli när man bara har det på bild och tittar ut på kaoset som det är nu, så är jag helt övertygad om att det kommer bli toppen. Nu får jag önska er en fortsatt fin fredag och en härlig helg!