Fixar i hemmet

Hejsansvejsan bloggen! Idag är det hemmadag som jag brukar kalla det. Det är en dag där jag är helt ledig från jobbet och istället arbetar med att fixa till hemmet. Under en hemmadag så genomför jag allt från trädgårdsarbeten till städservice. Det låter kanske inte så jättelockande men jag kan säga att när man har en helt ledig dag fri från jobb så behöver man inte ta det i något rasande tempo. Jag tar det faktiskt väldigt lugnt och gör det i min egna takt. Så det är faktiskt ganska skönt att vara hemmets lilla egna hantverkare för en dag även fast det finns gott om företag i Västerås som erbjuder städservice och trädgårdsarbeten. Jag har dock alltid varit den typen av personen som inte velat lämna över saker till någon annan, speciellt inte när det kommer till mitt hem. Sen är det klart att någon gång då och då så anställer man städservice om man har haft en tillställning eller liknande, då är det inte jätteroligt att städa hela huset själv. Trädgårdsarbeten är sällan som jag anställer någon för att få hjälp med, det skulle i sådana fall vara om jag åker iväg på någon resa under en längre tid. Då kan det vara skönt att ha någon som klipper gräset och vattnar i trädgården. Annars är jag väldigt självständig och så har det egentligen alltid varit, även på jobbet så är jag ganska dålig på att delegera. Det är något som jag behöver bli bättre på annars får jag nog flytta in på kontoret i Västerås istället. Under min hemmadag så har jag hittills städat hela huset och nu är det bara trädgården kvar, sen blir den nog att slänga sig i soffan med en kopp te i handen och kanske en bit mat. Det låter inte helt tokigt faktiskt.