Vackra blommor från vår blomsterhandel i Uppsala

Hejsan på er alla fina följare

Hur skönt att det är fredag! Idag ska jag går förbi en blomsterhandel vi har här i Uppsala och köpa en bukett med snittblommor. De har blivit lite av en tradition nu om fredagar att göra det för jag blir så himla glad av vackra blommor. Det var någon fredag som jag behövde pigga upp mig själv och gick förbi blomsterhandeln och köpte blommor och eftersom jag märkte att jag kände mig så mycket lättare och gladare i sinnet så är ju det en känsla jag har velat bibehålla. Om en bukett blommor kan göra en så glad och ge så mycket må bra känslor så är det helt klart värt det.

Jag är en sådan person som verkligen kan se och uppskatta det fina i det lilla så små och enkla saker fungerar bra för att göra mig glad. Men så kan man ju ha vissa veckor och dagar som är mer utmanande och eftersom jag bor själv så är det ju ingen där hemma som kan pigga upp mig utan det får jag göra själv. Våran blomsterhandel i Uppsala är verkligen värt ett besök för de är alltid så trevliga och hjälpsamma och dessutom har de så mycket fina blommor. Så vill man pigga upp sig eller någon annan så brukar ju blommor vara väldigt tacksamt, i alla fall om man gillar blommor.

Undrar om jag kanske även ska köpa med mig någon hämtmat som jag kan äta ikväll, det är en sådan sak som jag gör väldigt sällan men som kan kännas lite mysigt och lyxigt emellanåt. I annat fall är det mest kläder och skor som jag köper till mig själv när jag vill unna mig något extra. Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin fredag. Kram!